laba diena visoms(..siems),
ateinančias dvi savaites negalėsiu budėti pirmadieniais nuo 16.00 iki 18.00 galerijoje, gal atsiras pavaduotojų (pažadu lauktuvių iš Romos :)).
102 kambarys, budėjimo laikai
(39 įrašai) (10 nuomonių)-
Parašyta prieš 2 metus #
-
tai aš (pa)būsiu -
Parašyta prieš 2 metus # -
Kitą savaitę labai užsiėmus būsiu ir budėti laiko neturėsiu. Gal kas iš pirmakursių gali 2adienį 14-16val. pabudėt?
Sveiki,
norėjau pranešti, jog ryt budėti negalėsiu (11:30 – 14:30).Birutė Žiogaitė
Sveiki visi, smagu, jog dažnai jus sutinku 102 ir vis atsiranda naujų veidų :). Mes pasitarėme ir didžiąja balsų dauguma nusprendėme, jog budėjimas nuo 10 val. yra nereikalingas, todėl dabar budėjimas prasidės nuo 12 val. ir truks iki 18 val. Būtų labai smagu, jeigu žmonės, kurie budėdavo ryte ir gali bei turi noro įsiterptų į neužimtus laikus arba keistųsi su kitais, pastebėjome, jog dažnai atsitinka taip, kad žmogus tiesiog neateina ir niekam nepraneša, prašau visų jei negalite budėti parašykite čia.
Taigi dabar jums galimybė pergalvoti ar budėsite toliau ir ar tinka laikai, jei kažkas mato, kad pasiemė per daug — praneškite, dabar atsirado laisvų žmonių budėjusių ryte, tad gal jie norės vietoje jūsų arba galimas budėjimas tarkime kas antrą savaitę, laukiu jūsų atsakymų čia.
Beje, visi kas budi pirmadienį, labai svarbu, jog patvirtintumėte ar išlieka jūsų galimybė būti įrašytu laiku ir nuo šiol tiems, kas tvarkaraštyje budi pirmadieniais BŪTINA pranešti jeigu neateisite, kadangi pirmadieniais už galeriją atsakingi tiktai mes, Daiva Citvarienė pirmadieniais nebebus. Iki malonaus!
p.s. artimiausiu metu paskelbsiu tikslų laiką susitikimo su Rasa Žukiene, jo metu kalbėsime apie rašymą meno tematika, kiekvienas galėsite užduoti rūpimus klausimus :)
Man budėjimo laikas tinka, nuo iki, tik būtų puiku, jei atsiradus naujų žmonių, vieną iš budimų mano dienų, mano laiku, mane kas pakeistų, geriausiai pirmadienį ar penktadienį, jei eitų
Birutė Žiogaitė
labas 102 gyventojai,
šį pirmadienį (2009-11-16) neateisiu iki galerijos, apsirgau.
tikiuosi, kad kas nors pakeis mane. ačiūParašyta prieš 2 metus # -
Sveiki,
šią savaitę toliau budėti negalėsiu, ryt budėjimo laiku man anglų atsiskaitymas, o penktadienį važiuoju į Klaipėdą. Tikiuosi tai nesukels didelių nepatogumų, gal kas mane pakeis.Birutė Žiogaitė
Sveiki,
šiandien ir kitą savaitę išskyrus penktadienį, budėti negalėsiu.Birutė Žiogaitė
Parašyta prieš 2 metus #
Atsakyti
Jums reikia prisijungti norint rašyti.